tenis

UNDA Events

 
Transformați-vă evenimentul privat într-o experiență de neuitat la UNDA.

• Situat în mijlocul naturii, pe malul lacului Baneasa, intr-un cadru elegant și rafinat complexul UNDA este locul perfect pentru a sărbători momente speciale alături de cei dragi.
• Ambianță deosebită: Spațiul nostru este decorat cu gust și atenție la detalii, oferind o atmosferă primitoare și sofisticată.
• Meniu personalizat: Chef Traian Galleguillos va crea un meniu adaptat preferințelor și nevoilor dvs., folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate.
• Servicii de top: Echipa noastră dedicată se va asigura că fiecare aspect al evenimentului dvs. decurge fără probleme, oferindu-vă o experiență fără stres.
• Locație versatilă: Fie că este vorba de aniversări, botezuri, nunți, sau petreceri corporate, complexul UNDA se poate adapta pentru a găzdui diverse tipuri de evenimente: in restaurant, terasa, ponton sau piscina exteriora.
• Priveliști spectaculoase: Amplasat in mijlocul naturii pe malul lacului Baneasa, complexul UNDA oferă vederi uimitoare care vor adăuga un plus de magie oricărui eveniment.

Așteptăm cu nerăbdare să găzduim evenimentul dumneavoastră la UNDA și să ne asigurăm că va fi o experiență cu adevărat special și memorabilă.
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să planificați evenimentul perfect.

Pentru mai multe informații și pentru a rezerva data evenimentului dvs., vă rugăm să ne contactați la email-ul restaurant@unda.ro sau la numarul de telefon +40743979797

Vă așteptăm la UNDA!

_T__1112

Private events

DSC00952

Corporate events

WhatsApp Image 2024-06-17 at 17.31.31_c73d6b40

Social